Goetzee definitief algemeen directeur NAC Breda

NAC Breda heeft Justin Goetzee aangesteld als algemeen directeur. Dat maakte de Bredase club donderdag bekend bij de presentatie van de nieuwe topsportstructuur. Goetzee trad vorig jaar als commercieel directeur in dienst bij NAC, maar was sinds het vertrek van Stefaan Eeskes in september al op interimbasis algemeen directeur.

"Uiteraard ben ik blij dat mijn aanstelling nu officieel is bekrachtigd", liet Goetzee weten. "Er is de afgelopen weken flink doorgepakt om de nieuwe bestuurlijke lagen van NAC zo snel mogelijk op te bouwen. Ik hoop dat dit de organisatie de nodige rust geeft, zodat we in alle vertrouwen kunnen bouwen aan een gezonde betaald voetbalorganisatie."

De zeskoppige raad van commissarissen wordt geleid door jurist Joost Gielen, die eerder zes jaar wethouder van de gemeente Breda was. De rvc bestaat verder uit John Peek (commerciële zaken), Hubert Baardemans (voetbaltechnische zaken), Berry de Kort (financiële zaken), Joost van Mierlo (juridische zaken en supportersvertegenwoordiging) en Bernard Kin (als afgevaardigde van de aandeelhouders).

Submitter:  Bron: Novum