Koeman hoopt op geconcentreerd Feyenoord

Feyenoord wil zich komend weekend tegen ADO Den Haag herstellen van de bekernederlaag bij Ajax. De tegenstander van de Rotterdammers kent een zwaar seizoen in de Eredivisie. Door de nederlaag van vorig weekend tegen N.E.C. Nijmegen is ADO hekkensluiter.

"Het is daar onrustig, maar daar zal door het elftal op het veld ongetwijfeld een reactie op volgen", sprak Koeman vrijdag op de persconferentie.

Feyenoord kreeg midweeks ook een domper te verwerken tegen Ajax. "Er is een mooie kans op een prijs weggevallen. Anderzijds zijn we in de competitie nog steeds kanshebber, daarvoor hoeven we de doelstelling niet aan te passen."

Koeman hoopt dat zijn spelers goed zijn ingesteld op de motivatie van ADO, dat de punten dus hard nodig heeft. "Aan ons de taak om daar op goede en geconcentreerde wijze mee om te gaan. We willen de goede lijn in de competitie graag doortrekken."

Feyenoord staat na negentien duels op de vierde plaats in de Eredivisie. De Rotterdammers hebben vier punten minder dan Ajax en Vitesse en één punt minder dan FC Twente.