[JL] Dordrecht zes punten los na winst op Achilles '29

FC Dordrecht heeft zijn koppositie in de Eerste Divisie zaterdag verstevigd. In eigen huis werd Achilles '29 met 4-2 aan de kant gezet. Door de winst is het gat tussen de Dordtenaren en naaste belager FC Eindhoven zes punten. Achilles blijft voorlaatste.

Via Yoëll van Nieff stond Dordrecht al na vier minuten op voorsprong. De aanvaller tekende een klein kwartier later ook voor de 2-0 en al in de 19e minuut zette Erixon Danso de 3-0 op het scorebord.

Na de rust liet Dordrecht de bezoekers uit Groesbeek terugkomen in de wedstrijd. In de 58e minuut maakte Thijs Hendriks de 3-1. Negen minuten later bracht Remon van Bochoven Achilles met de 3-2 echt terug in de partij. Dat deed Dordrecht wakker schrikken en een minuut later had Danso de marge weer naar twee goals getild.