Pellè eist meer agressie van Feyenoorders

Graziano Pellè had gehoopt dat Feyenoord feller in de duels zou springen dan de club deed in het verloren duel met ADO Den Haag.

De Italiaanse aanvaller leek Feyenoord te redden met een assist en een doelpunt, maar kwam uiteindelijk bedrogen uit. Roland Alberg scoorde namens ADO Den Haag de winnende treffer, waardoor de Rotterdammers hun titelaspiraties weer even in de ijskast moeten zetten.

"We hadden geen twee goals moeten weggeven. We moeten meer agressie tonen", zei de goaltjesdief na afloop van de wedstrijd voor de camera's van FOX Sports.

Door het gebrek aan agressie zag Pellè de nederlaag aankomen. Al kwam Feyenoord nog wel terug op een 2-2 gelijkspel. "We dachten toen dat we gingen winnen, maar we kregen de derde goal tegen en het was gedaan", constateerde hij.

Voor Pellè betekende de wedstrijd tegen ADO op persoonlijk gebied een nieuw hoogtepunt. De Italiaan scoorde weer en schroefde zijn seizoenstotaal daarmee op naar vijftien doelpunten.

Op collectief vlak moet Feyenoord echter een pas op de plaats maken. De club had FC Twente minimaal een dag voorbij kunnen gaan op de ranglijst. Daar komt nu echter weinig van terecht. ADO kon door de zege afscheid nemen van de laatste plaats in de Eredivisie.