Vader Messi wuift PSG-gerucht weg

Lionel Messi werd deze week gelinkt aan Paris Saint-Germain. Volgens zijn vader is de ster van FC Barcelona echter helemaal niet bezig met Parijs. Paris Saint-Germain zou een astronomisch bedrag van liefst 250 miljoen euro willen betalen om Messi naar Ligue 1 te halen.

"Ik heb de geruchten ook gehoord en ik vraag me af waar ze vandaan komen", zegt Jorge Messi tegen L'Equipe. "Er speelt op dit moment helemaal niets." Messi heeft in Camp Nou nog een contract tot medio 2018. "Het is een eer dat PSG geïnteresseerd zou zijn, maar we willen nu helemaal niet daarover nadenken. De realiteit is dat Lionel een langlopend contract heeft bij Barcelona."

Toch lijkt de vader van Messi een transfer niet helemaal uit te sluiten. "Of ik kan verzekeren dat hij volgend seizoen in Camp Nou speelt? Hij heeft hier een contract, maar in de voetbalwereld weet je maar nooit wat er kan gebeuren."

"Ik weet niet wat er morgen gebeurt. Dat weet alleen God." Zondagavond speelt de Argentijn met zijn Catalaanse club een thuiswedstrijd tegen Málaga. De aftrap in Barcelona is om 21.00 uur.