Van Geel: "Koeman heeft de drive om door te gaan"

Martin van Geel wil nog altijd dat Ronald Koeman ook volgend seizoen trainer van Feyenoord blijft. De recente resultaten doen daar niets aan af.

De Rotterdammers kenden een uitstekende start van 2014, door met 2-5 bij FC Utrecht te winnen. Vervolgens werd de ploeg echter uitgeschakeld in de KNVB Beker door Ajax (3-1) en ook afgelopen zaterdag werd van ADO Den Haag verloren (3-2).

Derhalve lijkt het seizoen van Feyenoord wederom zonder prijzen te eindigen. De achterstand op koploper Ajax is inmiddels zeven punten en komende vrijdag komt nummer twee Vitesse op bezoek.

Ondanks deze mindere periode, wil technisch directeur Martin van Geel nog steeds het contract van Ronald Koeman verlengen. "Feyenoord wil nog steeds graag verder met Ronald Koeman. Daar veranderen de resultaten in de afgelopen weken helemaal niets aan", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad.

"Dat zou erg kortetermijndenken zijn. Wij denken dat Ronald de drive nog heeft om hier nog anderhalf jaar te werken", vervolgt de bestuurder.

Koeman liet onlangs doorschemeren dat hij al een beslissing gemaakt heeft, maar dat hij deze op een later tijdstip naar buiten brengt. De oud-international is sinds 2011 trainer bij de Rotterdammers.