Koeman: "Geen toneelspeler"

De geruchten dat Ronald Koeman na dit seizoen stopt als hoofdtrainer van Feyenoord nemen toe. De coach laat zelf weten dat hij nog altijd plezier in zijn functie heeft. Koeman en Feyenoord hebben een lastige week achter de rug.

Eerst was er de uitschakeling in de KNVB Beker tegen Ajax en vervolgens de nederlaag bij ADO Den Haag. Hierdoor maakte Feyenoord pas op de plaats in de titelrace. Na de resultaten van afgelopen week had Koeman moeite om zijn teleurstelling te verbergen.

"Er wordt weleens gesuggereerd dat ik moedeloos zou zijn. Maar ik ben zo betrokken bij dit team en dan ben ik gewoon zo teleurgesteld na een nederlaag", laat hij aan RTV Rijnmond weten. "Ik ben gelukkig geen toneelspeler." Het contract van Koeman in Rotterdam loopt aan het einde van dit seizoen af. Nadat de functie van bondscoach aan hem voorbij ging, liggen alle opties nog open.

De trainer zegt in elk geval dat hij nog altijd plezier heeft in zijn huidige functie. "Als ik de volgende wedstrijd voorbereid, dan doe ik dat met alle plezier, drive en focus die ik moet hebben. Daarin heb ik deze week het team ook wel zien reageren", aldus Koeman.

Voor Feyenoord staat vrijdag al weer een nieuwe belangrijke wedstrijd op het programma. Vitesse brengt een bezoek aan De Kuip en heeft vijf punten meer dan de Rotterdammers. Opnieuw een seizoensbepalend duel voor Koeman en co.