Ruiz hervat training bij PSV

Bryan Ruiz was maandagochtend weer aanwezig op de training bij PSV. Hij miste zondag de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk door een blessure. Vanwege een lichte bovenbeenblessure moest Ruiz het duel in Waalwijk aan zich voorbij laten gaan.

Zonder de Costa Ricaan leed PSV een gevoelige 2-0 nederlaag door twee treffers van Evander Sno. Maandag trainde hij dus weer volledig mee, weet De Telegraaf.

De verwachting is dan ook dat Ruiz woensdagavond weer in actie kan komen voor PSV. De Eindhovense ploeg gaat dan op bezoek bij Cambuur. Drie dagen later krijgt het team van Phillip Cocu bezoek van titelkandidaat FC Twente.

PSV huurt Bryan Ruiz tot het einde van dit seizoen van Fulham. Omgerekend kost het de Brabanders ongeveer 65.000 euro per wedstrijd om de technische speler op te stellen. Tot nu toe speelde Ruiz twee Eredivisieduels, tegen Ajax (1-0 nederlaag) en AZ (1-0 winst).

Door de nederlaag van PSV in Waalwijk staat de geplaagde ploeg nu op plaats zeven in de Eredivisie. Het elftal van Cocu verzamelde 29 punten in 21 speelronden.