"Cambuur doet niet onder voor PSV"

Wim de Ron, voormalig doelman bij zowel Cambuur als PSV, heeft in een interview gezegd dat Cambuur zich op dit moment moet kunnen meten met PSV. De twee ploegen spelen in de midweekse speelronde van de Eredivisie tegen elkaar.

PSV staat op een voor hun doen magere zevende plaats. Volgens De Ron zitten ze in een mindere fase van de competitie waarbij het aan het sterke keeperswerk van Jeroen Zoet ligt dat PSV na de winterstop al een overwinning heeft behaald. De 44-jarige sluitpost verwacht dat er nog een hoop moet veranderen voordat PSV sterker wordt en betwijfelt of dat dit jaar al zal gaan gebeuren.

De Ron is echter positiever over de Leeuwarders. Ondanks de zestiende plaats die de ploeg bezet gelooft hij dat Cambuur zich zal handhaven in de Eredivisie. “In het begin van de competitie had ik er een hard hoofd in, maar de staf heeft er aardig voetbal in gekregen.” De doelman roemt tevens de aanvallende versterkingen die de ploeg binnen heeft gehaald. Desalniettemin verwacht hij dat Cambuur slechts een punt over zal houden aan de wedstrijd.

De wedstrijd tussen Cambuur en PSV zal woensdagavond om 18.45 uur gespeeld worden in het Cambuurstadion.