[Serie A] Juventus en AS Roma verspelen punten

Juventus en AS Roma hebben zondag in de Serie A punten verspeeld in de strijd om de titel. Regerend kampioen en koploper Juventus kwam uit tegen Hellas Verona niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Roma, tweede op de ranglijst, wist evenals Lazio niet tot scoren te komen in de Romeinse derby: 0-0.

De Turijnse grootmacht kwam in Verona in de eerste helft met 2-0 voor door doelpunten van Carlos Tevez. Na rust zorgde Luca Toni voor de aansluitingstreffer. In de blessuretijd maakte Juan Taleb de gelijkmaker namens Verona.

Kevin Strootman speelde de hele wedstrijd voor Roma. Hij kreeg in de extra tijd nog een gele kaart. Juventus behoudt negen voorsprong op AS Roma, dat wel nog een duel tegoed heeft. Nummer drie Napoli won zaterdag van Clarence Seedorfs AC Milan en staat vier punten achter Roma.