[Bundesliga] Huntelaar met Schalke langs Hannover

Schalke 04 heeft in de Bundesliga zijn derde zege op rij geboekt. De ploeg van coach Jens Keller was zondag in eigen stadion met 2-0 te sterk voor Hannover 96. Jefferson Farfan en Max Meyer scoorden vlak voor rust. Klaas-Jan Huntelaar werd na tachtig minuten vervangen.

Paul Verhaegh won eveneens met FC Augsburg. Op bezoek bij VfB Stuttgart werd een klinkende 4-1 zege geboekt. Arkadiusz Milik en André Hahn zorgen voor een 0-2 ruststand. Na het wegzenden van Stuttgart-aanvaller Vedad Ibisevic besliste Hahn met zijn tweede treffer de wedstrijd. Vervolgens scoorden nog Konstantin Rausch voor de thuisploeg en Tobias Werner namens de bezoekers.

Schalke staat met 37 punten vierde. Augsburg volgt vier plaatsen lager. Hannover en Stuttgart zijn respectievelijk de nummers tien en veertien van de Duitse competitie.