Verstappen directeur City Racing Rotterdam

Jos Verstappen is benoemd tot sportdirecteur bij City Racing in Rotterdam. De voormalig Formule 1-coureur moet ervoor zorgen dat op 31 augustus voor de tiende editie van het evenement weer een mooi programma samengesteld wordt.

Eén toezegging is in ieder geval al binnen, want het Formule 1-team Red Bull Racing heeft al toegezegd te komen. Ook Verstappen zelf en zijn zoon Max zullen in Rotterdam een demonstratie gaan geven. Door welke straten de bolides zullen gaan scheuren is nog niet bekend. Vorig jaar werd het parcours door een gebrek aan sponsoren noodgedwongen wat ingekort.

Naast directeur bij City Racing is Verstappen ook druk bezig met het begeleiden van de 16-jarige Max. Verstappen junior maakt dit jaar de overstap van de karts naar de open formulewagens. Hij rijdt momenteel in het door Ferrari georganiseerde Florida Winter Series, bedoeld voor jonge talenten een kans te geven om ervaring op te doen. In welke raceklasse Verstappen jr., die in de Verenigde Staten al een race won, deze zomer zal gaan rijden is nog niet bekend.