[Serie A] Torino wint van Hellas Verona

Torino heeft maandag een zege geboekt in de Serie A. Uit bij Hellas Verona werd met 3-1 gewonnen. Door de zege van Torino hebben beide ploegen nu 36 punten uit 24 duels. Torino is de nummer zeven, Hellas staat achtste. Nummer zes Parma heeft evenveel punten, maar moet nog een duel inhalen.

Hellas kwam in eigen huis op voorsprong door een strafschop van Luca Toni. De ploeg kreeg de pingel omdat een aanvaller in het zestienmetergebied naar de grond was getrokken. De 1-0 betekende de ruststand.

In het tweede bedrijf kwam Torino snel terug. Ciro Immobile leek buitenspel te staan, maar mocht door en maakte in de vijftigste minuut gelijk. Drie minuten later was er een afstandsschot van Alessio Cerci en na iets meer dan een uur had Omar El Kaddouri de 3-1 in het net liggen.