[JL] Telstar te sterk voor FC Oss

Telstar heeft goede zaken gedaan door het uitduel tegen FC Oss met 1-0 te winnen. De winnende goal kwam op naam van Daryl van Mieghem. In de begin fase van de wedstrijd had FC Oss wat meer balbezit, maar Telstar had de meeste kansen.

Nog voor de rust kreeg keeper Varkevisser een assist achter zijn naam. Na een fenomenale uittrap kon Daryl van Mieghem de keeper van Oss omspelen en scoren. Na rust kreeg Telstar nog een paar grote kansen om de voorsprong uit te bouwen. De eerste was voor Calvin Mac Intosh die vrij stond bij de tweede paal bij een vrije trap, maar de bal over schoot. Vervolgens zag Kevin Brands een grote kans in het zijnet eindigen.

Ook Van Mieghem wist niet tot een tweede goal te komen nadat Kevin Brands hem met een mooie pass alleen voor de keeper had gezet. Maar de goalie van Oss pakte de inzet van de Telstar-speler. Door de winst is Telstar een plaatsje gestegen op de ranglijst. De ploeg uit Velsen-Zuid staat nu zestoemde met 32 punten uit 28 duels. Oss blijft de hekkensluiter met 21 punten uit 28 duels.