[PD] Atlético krijgt op de broek bij Osasuna

Atlético Madrid heeft zondag in de Primera Divison zijn derde nederlaag van het seizoen geleden. De Madrilenen kregen met 3-0 op de broek bij Osasuna. De eindstand was al bij rust bepaald. Alvaro, Emiliano Armenteros en Roberto Torres scoorden.

Door de nederlaag van de stadsgenoot is Real Madrid de grote winnaar van het weekeinde geworden. De ploeg van coach Carlo Ancelotti wist als enige van de topdrie te winnen en gaat daardoor alleen aan kop. Barcelona en Atlético Madrid volgen op drie punten.

Oud-Ajacied Toby Alderweireld mocht voor de vijfde keer dit seizoen in de basis beginnen en speelde ronduit ongelukkig. Atlético voerde in de tweede helft de druk op, maar mede door goed keeperswerk van Andrés Fernández werd er niet meer gescoord.

Eerder op de dag won Valencia thuis met 2-1 van Granada. Sevilla en Atheltic Bilbao boekten uitzeges. Zij wonnen respectievelijk bij Rayo Vallecano (0-1) en Real Betis (0-2).