Depay: "Mijn goal gaf ons vertrouwen"

Mede dankzij een doelpunt van Memphis Depay kwam PSV zaterdagavond sterk terug op bezoek bij Go Ahead Eagles, het werd 2-3
Halverwege de ontmoeting in Deventer keek PSV nog tegen een 2-0 achterstand aan. Na een verwoestend schot van Memphis Depay dat doel trof kantelde de wedstrijd en uiteindelijk trokken de Eindhovenaren aan het langste eind. 

"Ik heb de boys gezegd 'kom op nou, nu gaan we eroverheen'", zo tekende De Telegraaf na afloop op uit de mond van de technisch begaafde flankspeler. "Die goal gaf ons heel veel power om door te gaan. Iedereen vloog erop. Je zag dat iedereen direct twintig procent meer gaf."

Depay is blij dat hij belangrijk kon zijn met een doelpunt. "Ik heb altijd al uitgesproken dat scoren belangrijk is voor mij. Misschien wil ik dat soms zelfs te graag, waardoor het even minder gaat. Daarom ben ik blij dat het nu wel lukt."

Depay is bezig aan zijn derde seizoen in de hoofdmacht van PSV. In 25 competitiewedstrijden kwam hij tot negen keer toe tot scoren. Voorts kwam hij driemaal in actie voor Oranje, waar hij nog altijd wacht op zijn eerste doelpunt.