"Koeman droomt van Premier League"

Ronald Koeman is zorgvuldig op zoek naar een nieuwe club. Er was interesse vanuit Duitsland en Griekenland, maar hij wil het liefst naar Engeland, laat zijn zaakwaarnemer weten. Guido Albers, de belangenbehartiger van Koeman, laat aan het Engelse BBC weten dat de huidig trainer van Feyenoord graag naar de Premier League wil.

"Dat is absoluut een van zijn dromen, aan de slag gaan in de Premier League." Albers zocht zelf al contact met Swansea City, toen manager Michael Laudrup werd ontslagen. "Swansea is een uitstekende club voor Koeman. Ik denk dat hij ze succesvol kan laten zijn. Mocht hij de kans krijgen, dan wil hij zeker naar Swansea."

Voorlopig is het nog niet zover. De club uit Wales staat sinds het vertrek van Laudrup onder leiding van Garry Monk. "Maar als ze interesse hebben, dan melden ze zich wel bij me. Ik kan natuurlijk niet blijven bellen", aldus de zaakwaarnemer.

Volgens Albers is er op dit moment genoeg interesse voor Koeman. "Sinds het duidelijk is dat hij bij Feyenoord vertrekt, ben ik door heel veel zaakwaarnemers gebeld. Ik denk wel zo'n 25. De interesse is op dit moment vooral uit Duitsland en Griekenland."