Van Geel hult zich in nevelen over vermeende doelwitten

Feyenoord overweegt zich naar verluidt voor volgend seizoen te versterken met Hakim Ziyech en Rajiv Van La Parra. Martin van Geel hult zich in nevelen. Het Algemeen Dagblad berichtte dinsdagochtend over de vermeende interesse van Feyenood in het tweetal van sc Heerenveen.

Technisch directeur Van Geel bouwt alvast aan de selectie voor volgend seizoen en zou daarbij zijn oog hebben laten vallen op beide talenten. Of er daadwerkelijk sprake is van serieuze belangstelling laat de beleidsbepaler van de Rotterdammers in het midden. "Daar kan ik niets over zeggen", reageerde hij ten overstaan van NU.nl. "Het versterken van de selectie is een continu proces. Daar zijn we vanaf vorig jaar september al mee bezig."

Ook de mogelijke komst van Willem van Hanegem kwam aan de orde tijdens het vraaggesprek. De Kromme zou graag weer wat betekenen voor Feyenoord en voerde reeds oriënterende gesprekken met Van Geel, algemeen directeur Eric Gudde en commercieel manager Mark Koevermans.

Ofschoon hij niet wil verklappen of een hernieuwde samenwerking aanstaande is, liet Van Geel doorschemeren dat Van Hanegem welkom is. "Over de inhoud daarvan kan ik ook niets kwijt, maar die gesprekken worden in een goede sfeer gevoerd", aldus de 53-jarige bestuurder.