[Roddelcorner] Balotelli ging vreemd & Stromae als Rode Duivel

Elke week gaan we hier op FOK!sport het roddel- en randnieuws samenbrengen in één bericht. De grappige voorvallen, opmerkelijke nieuwtjes en de beste roddels kan je in deze berichten vinden. Elke woensdag, maar vandaag op donderdag vatten we het leukste randnieuws voor jullie samen.

Balotelli ging vreemd met een Playboy-model
Playboy-model Veronica Graf heeft voor nogal wat opschudding gezorgd in Italië. In de Italiaanse Big Brother vertelde ze namelijk dat ze het bed heeft gedeeld met de gebroeders Balotelli. Het blootmodel bekende dat ze samen met een andere dame seks had met Mario en Enoch Balotelli in de week voordat Big Brother startte. Saillant detail is dat Graf de vriendin is van Inter-speler Saphir Taider.

Voor Mario Balotelli komt dit nieuws niet goed uit. Hij zou, in tegendeel met wat we eerder zeiden in de roddelcorner, nog steeds een relatie hebben met de Belgische Fanny Neguesha. Het nieuws van dit avontuurtje zal de relatie geen goed doen. Graf bekende in Big Brother ook nog het bed gedeeld te hebben met Napoli-speler Gonzalo Higuaín.

Een kijkje achter de schermen bij een voetbalcommentator
Via social media vroeg FOX Sports wie er een dagje mee wilde lopen met voetbalcommentator Mark van Rijswijk. Er stroomden honderden reacties binnen en daaruit werd Niels de Vet geplukt als de gelukkige. Hij mocht een dagje meekijken bij de wedstrijd PEC Zwolle - Go Ahead Eagles. Daar werd duidelijk dat commentator zijn meer inhoudt dan twee helftjes de wedstrijd volpraten.

Niels de Vet mocht een dagje met Mark van Rijswijk meelopen (Bron: YouTube)

Treurig nieuws voor Tom Boonen en zijn vriendin
Vorige week konden we nog het heugelijke nieuws vertellen dat Tom Boonen en zijn vriendin Lore in blijde verwachting waren. gisteren kwam echter het treurige nieuws naar buiten dat Lore een miskraam heeft gehad. Boonen zal hierdoor niet starten in Milaan - San Remo. Hij geeft er, geheel terecht, de voorkeur aan om bij Lore te zijn.

Mooie Italiaanse scheidsrechtster trekt veel aandacht
Vaak wordt er geklaagd over scheidsrechters. Maar in Italië is er nu eentje waarover velen zeer positief zijn. De vraag is alleen of dat erg veel te maken heeft met het fluitgedrag. Elena Tambini is 25 jaar oud en fluit in de lagere Italiaanse divisies. De fans daar waren al op de hoogte van schoonheid van de scheidsrechter maar na een reportage in de Italiaanse Panorama weet heel Italië van haar bestaan. Vele fans van Serie A-clubs hopen dat Tambini ooit ook daar te bewonderen zal zijn.

Ronaldo laat zijn gevoelige kant zien
's Werelds beste voetballer, Cristiano Ronaldo, is niet overal even geliefd. Maar zelfs de grootste Ronaldo-haters moeten dit bijzondere gebaar van de voetballer kunnen waarderen. Ronaldo heeft namelijk de hersenoperatie van Erik Ortiz Cruz betaald. De peuter heeft een hersenaandoening genaamd corticale dysplasie. De aandoening die tot 30 epilepsie-aanvallen per dag kan veroorzaken kon alleen met een dure operatie verholpen worden. Een vriend van de Portugese voetballer vroeg Ronaldo of hij een shirt en voetbalschoenen af wilde staan om geld in te zamelen. Het lot van de kleine peuter ging de voetballer echter zo aan het hart dat hij beloofde de gehele 60.000 euro kostende operatie te betalen.

Stromae maakt WK-lied voor de Belgen
Niemand minder dan Stromae heeft een strijdlied voor de Belgen op het WK voetbal in Brazilië gemaakt. De zanger schreef 'Ta Fête' om de Rode Duivels te steunen bij hun eerste WK sinds 2002.

Stromae geeft een klein voorproefje van zijn WK-lied (Bron: YouTube)

Bijzondere foto's van de World Cup Ritmisch Gymnastiek
Afgelopen weekend was de World Cup Ritmisch Gymnastiek Debrecen. De bijzonder artistieke sport leverde zulke bijzonder mooie foto's op dat we ze jullie niet willen onthouden. Dus vandaag sluiten we af met de mooiste foto's uit Debrecen:

De Chinese ploeg in actie (PRO SHOTS/ZUMA Sports Wire)
De Chinese ploeg in actie (PRO SHOTS/ZUMA Sports Wire)

Anna Rizatdinova uit Oekraine is hier bezig met de individuele oefening met bal (PRO SHOTS/ZUMA Sports Wire)
Anna Rizatdinova uit Oekraine is hier bezig met de individuele oefening met bal (PRO SHOTS/ZUMA Sports Wire)

Alexandra Soldatova uit Rusland met haar gouden oefening (PRO SHOTS/ZUMA Sports Wire)
Alexandra Soldatova uit Rusland met haar gouden oefening (PRO SHOTS/ZUMA Sports Wire)