Robben: "Geweldige loting"

Arjen Robben werd met Bayern München gekoppeld aan Manchester United. De Oranje-international kijkt enorm uit naar deze kwartfinale van de Champions League. Titelhouder Bayern reist voor de eerste wedstrijd af naar Manchester voor de ontmoeting op Old Trafford.

Dit duel wordt op 1 of 2 april gespeeld, terwijl een week later de return in de Allianz Arena op het programma staat. Arjen Robben gaf aan SkySports zijn reactie op de loting. "Het is een geweldige loting en ik kijk enorm uit naar deze wedstrijden. We spelen de eerste wedstrijd uit en dat is absoluut een voordeel. Manchester is misschien niet in hun beste vorm, maar het blijft een erg sterk team."

Ook verdediger Dante sprak zich uit, vooral over de ontmoeting met Robin van Persie. "Hij is een spits van wereldklasse, maar we moeten niet bang zijn. We verheugen ons nu al op deze topwedstrijden."

Aanvoerder Philipp Lahm waakt voor onderschatting: "We moeten niet kijken naar de stand in Engeland. We moeten goed presteren in beide wedstrijden. Dan hebben we een goede kans om ons te plaatsen voor de halve finales. We zijn de titelhouder en favoriet in deze wedstrijden."