"Interesse Feyenoord is niet meer dan een gerucht"

Rajiv van La Parra weet nog niet waar hij volgend seizoen speelt. Zolang er onduidelijkheid heerst bij sc Heerenveen, tekent de buitenspeler niet bij.

Van La Parra heeft in Friesland een aflopend contract. De club wil graag met hem verder, maar de aanvaller houdt de boot voorlopig nog af. In gesprek met de Leeuwarder Courant geeft de 22-jarige buitenspeler aan dat hij pas na het seizoen gaat bekijken wat hij gaat doen. “Ik wacht eerst de play-offs af en zie na het seizoen wel wat ik doe.”

Van La Parra speelde tot dusver 79 wedstrijden voor Heerenveen en scoorde daarin dertien keer. Hij wekte de interesse van Feyenoord. De Rotterdamse club zou hem graag aan de selectie toevoegen. "De interesse van Feyenoord is volgens mij niet meer dan een gerucht", alus Van La Parra.

De flankspeler laat zijn toekomst bij Heerenveen afhangen van het perspectief. "Voor mij is het belangrijk om te weten welke trainer er komt en hoe de groep er volgend jaar ongeveer uitziet. Tot die tijd is het niet verstandig bij te tekenen. Al heb ik het hier zeker naar mijn zin en ben ik blij dat ik speel."