[Serie A] AS Roma pas in blessuretijd langs Torino

AS Roma heeft dinsdag op het nippertje drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Torino. De nummer twee van de Serie A zegevierde dankzij een doelpunt in blessuretijd van Alessandro Florenzi met 2-1. Roma houdt door de winst een minieme kans op de Italiaanse titel, al bedraagt de achterstand op koploper Juventus nog wel elf punten.

Roma kwam vier minuten voor rust voor het eerst op voorsprong. Mattia Destro scoorde op aangeven van Gervinho. Vroeg in de tweede helft maakte topscorer van de Serie A Ciro Immobile met zijn zeventiende goal van het seizoen gelijk. In de 91e minuut voorkwam invaller Florenzi dat Roma punten verspeelde.

Woensdag staan er in de Serie A acht wedstrijden op het programma. Juventus kan bij een thuiszege op Parma de voorsprong op Roma weer uitbreiden tot veertien punten.