[PL] Liverpool boekt zevende zege op rij

Liverpool mag nog altijd blijven hopen op de eerste landstitel sinds 1990. De club van trainer Brendan Rodgers was woensdag op Anfield met 2-1 te sterk voor Sunderland en boekte zo al de zevende overwinning op rij in de Premier League. De achterstand van Liverpool op koploper Chelsea bedraagt slechts één punt.

Steven Gerrard zette Liverpool op het goede spoor door kort voor rust te scoren uit een vrije trap. Daniel Sturridge maakte er vroeg in de tweede helft 2-0 van. Sung-Yueng Ki bracht de spanning nog wel terug, maar de nummer achttien van de Premier League wist een nederlaag niet meer af te wenden.

Ook West Ham United boekte een 2-1 thuiszege. Hull City, dat door een rode kaart voor keeper Allan McGregor ruim een uur met tien man speelde, was het slachtoffer. Een eigen doelpunt van James Chester in de 54e minuut deed de nummer dertien van de Premier League de das om. West Ham staat elfde.