[Serie A] Inter geeft zege weg tegen Livorno

Internazionale heeft maandag in de uitwedstrijd tegen Livorno twee punten laten liggen. De achttienvoudig kampioen van Italië gaf tegen de degradatiekandidaat een 2-0 voorsprong uit handen: 2-2. Inter bezet met nog zeven wedstrijden te spelen de vijfde plaats en moet alles in het werk stellen om Europees voetbal af te dwingen.

Inter leek in de laatste tien minuten voor rust de zege naar zich toe te trekken door goals van Hernanes en Rodrigo Palacio. De aansluitingstreffer van Paulinho bracht vroeg in de tweede helft echter de spanning terug, waarna Innocent Emeghara vlak voor tijd voor een gelijkspel zorgde.

Voor Catania lijkt degradatie bijna onafwendbaar geworden. De hekkensluiter verloor door een treffer van Antonio di Natale met 1-0 bij Udinese.

In Spanje boekte Levante een 2-0 uitzege op Granada. David Navarro en Pedro Lopez waren de doelpuntenmakers. Granada is de nummer twaalf van de Primera Division, Levante staat drie plaatsen hoger.