Ibrahimovic mist return in Londen

Slecht nieuws voor Paris Saint-Germain. De ploeg boekte een knappe zege op Chelsea in de heenwedstrijd tegen van de kwartfinale Champions League, maar verloor Zlatan Ibrahimović. De Zweedse sterspeler van PSG woensdag in het Parc des Princes een blessure aan zijn hamstring op. Ibrahimovic kon niet meer verder en werd direct gewisseld door trainer Laurent Blanc. 

PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaifi liet na het duel weten dat hij er volgende week niet bij is als de ploeg een 3-1 voorsprong verdedigt op Stamford Bridge. Er is echter nog geen onderzoek gedaan naar de exacte ernst van de kwetsuur.

Blanc zei na de wedstrijd het volgende: "Zlatan voelde pijn aan een spier, maar het is me niet duidelijk of het om zijn kuit of hamstring gaat", aldus de coach tegen diverse media. "We zullen het onderzoeken, maar het staat vast dat hij even rust nodig heeft."

Iets voor de wissel van Ibrahimović was PSG op 2-1 gekomen tegen Chelsea. Invaller Javier Pastore maakte er in blessuretijd nog 3-1 van, waardoor de Fransen in riante uitgangspositie naar Londen afreizen.