Evra beraadt zich over toekomst bij United

Patrice Evra weet nog niet zeker of hij ook volgend seizoen het tenue van Manchester United draagt. De verdediger is bezig aan zijn achtste seizoen in dienst van United. Ieder seizoen deed hij mee om de prijzen, maar onder de nieuwe trainer David Moyes lijkt Europa League-voetbal het hoogst haalbare. De landstitel is ver buiten het zicht van de Mancunians.

"Patrice moet zelf beslissen over zijn toekomst", zegt zijn zaakwaarnemer Federico Pastorello tegen Tele Radio Stereo. De kans dat de keuze voor een transfer valt, schat Pastorello hoog in. "Zijn hart ligt bij United, maar in de loop der jaren zijn er een paar dingen in zijn nadeel veranderd."

Volgens de agent is een terugkeer naar Italië een optie voor Evra. "Hij heeft altijd wel de interesse getrokken van clubs uit de Serie A. Mocht hij Engeland willen verlaten, dan is de kans groot dat hij het in Italië gaat proberen. Op dit moment is het alleen nog te vroeg om over volgend seizoen te praten."

Volgens bronnen binnen Goal International is Internazionale geïnteresseerd in de diensten van Evra. De Italiaanse grootmacht verzekerde zich eerder al van de diensten van Evra's huidige ploeggenoot Nemanja Vidic. De Serviër verkast in de zomer naar Milaan.

Evra speelde dit seizoen in alle competities tot dusver 39 wedstrijden. In de voorbije wedstrijd tegen Bayern München in de kwartfinale van de Champions League stond zijn concurrent Alexander Büttner in de basisploeg.