Van Hanegem gaat uit van akkoord met Feyenoord

Willem van Hanegem keert wellicht terug bij Feyenoord. De oud-international gaat binnenkort met de club een tweede gesprek aan over een mogelijke functie in Rotterdam. Het is de bedoeling dat Van Hanegem een soort adviseursrol krijgt bij de Stadionclub.

Technisch directeur Martin van Geel sprak al met De Kromme en een tweede gesprek moet binnenkort plaatsvinden. "Ik heb Willem nog niet gebeld”, zegt Van Geel in het Algemeen Dagblad.

"Maar de gesprekken gaan zeker verder. En net als de eerste keer vast in een goede sfeer", aldus de bestuurder. Ook Van Hanegem zelf is positief, en inmiddels heeft hij een vervolgafspraak staan met de Rotterdammers.

"We hebben al een datum en een plaats geprikt en ik denk wat we er samen wel uitkomen over wat ik kan gaan doen bij de club", laat hij weten. "Zowel bij Feyenoord als door mij wordt daar niet heel ingewikkeld over gedaan. We zien kansen om Feyenoord er uiteindelijk beter van te laten worden. Mooi toch?"

Van Hanegem was in de jaren '70 speler bij de club en inn de jaren '90 was hij enkele jaren actief als trainer. In 1993 werd hij met Feyenoord kampioen van Nederland. Sindsdien trainde de oud-international onder meer AZ en FC Utrecht.