Eto'o voert race tegen de klok

Samuel Eto'o hoopt dinsdag van de partij te zijn wanneer Chelsea het in eigen huis opneemt tegen Paris Saint-Germain. Het wordt een race tegen de klok voor de Kameroener. Eto'o kampt met een lichte hamstringblessure, die hij opliep tijdens de 6-0 monsterzege op Arsenal.

Sindsdien kwam de ervaren aanvaller niet meer in actie voor The Blues. Zo ontbrak zijn naam ook op het wedstrijdformulier tijdens de heenwedstrijd in Parijs, toen Chelsea met 3-1 onderuit ging.

Dinsdagavond hoopt Chelsea die achterstand om te buigen in een overwinning. Het is nog onduidelijk of José Mourinho over Eto'o kan beschikken. Maandag werkte hij een individuele training af, onder het toeziend oog van assistent-trainer Rui Faria.

André Schürrle lijkt het treffen met de vermogende Fransen wel te halen. De Duitse aanvaller moest zich afgelopen weekend tijdens de overwinning op Stoke City laten vervangen, maar nam maandagmiddag voluit deel aan de groepstraining.

Eto'o en Schürrle zijn niet de enige spelers die de voorbije dagen niet geheel fit waren. Ook John Obi Mikel is nog een vraagteken voor de belangrijke ontmoeting met PSG. De Nigeriaanse middenvelder ontbrak tegen Stoke, maar lijkt net als Schürrle tijdig hersteld.

Mourinho zal vurig hopen dat hij over het trio kan beschikken. De Portugese oefenmeester heeft immers al te maken met de absentie van Nemanja Matic en Mohamed Salah, omdat beide spelers dit seizoen al voor een andere club uitkwamen in de Champions League. Bovendien is Ramires geschorst.