[Serie A] Llorente leidt Juventus naar zestiende thuiszege

Juventus heeft maandag in de Serie A ook zijn zestiende thuisduel van het seizoen gewonnen. De landskampioen klopte Livorno met 2-0. Uitblinker was Fernando Llorente, die tussen de 32e en 35e minuut tweemaal toesloeg. De Spanjaard tilde daarmee zijn seizoenstotaal naar dertien. Juventus herstelde zich door de zege van de nederlaag bij Napoli en vergrootte het verschil met achtervolger AS Roma tot acht punten.

Vooral Llorentes eerste treffer mocht er zijn. Hij draaide weg bij zijn tegenstander en schoot met links schitterend in de bovenhoek. Even later gooide Llorente de wedstrijd met zijn tweede treffer op slot. In de tweede helft daalde de amusementswaarde. Juventus vond het wel prima en Livorno, de nummer achttien, was niet bij machte iets terug te doen.