Assaidi bezoekt kniespecialist in Nederland

Oussama Assaidi hoopt dit seizoen nog in actie te kunnen komen voor Stoke City. De Marokkaans international is in Nederland voor onderzoek. Assaidi (25) wordt door Liverpool verhuurd aan Stoke City.

De voormalig Nederlands jeugdinternational speelde tot nu toe zestien competitieduels en scoorde daarin drie keer voor de nummer tien van de Premier League. Sinds 12 februari staat Assaidi buitenspel met een knieblessure.

De oud-speler van FC Omniworld (tegenwoordig Almere City), De Graafschap en sc Heerenveen hoopt dit seizoen nog te kunnen spelen voor Stoke City. The Potters beschikken tot het einde van deze jaargang over Assaidi. De vleugelspeler met een Marokkaans en Nederlands paspoort is nu op bezoek in Nederland.

"Ossie is in Nederland om een kniespecialist te bezoeken", zei Stoke City-manager Mark Hughes tegen Stoke Sentinel. "We gaan alle mogelijkheden onderzoeken om hem weer zo snel mogelijk in te zetten. Hij had een terugval tijdens de revalidatie, nu gaat het weer de goede kant op", aldus de Welshman.

"De toestand van de knie lijkt stabiel, maar er is nog meer onderzoek nodig. We gaan kijken wat voor hem het beste is. We willen Ossie graag nog dit seizoen inzetten. Het zou mooi zijn als hij nog speelminuten kan maken", besluit Hughes. Assaidi heeft bij Liverpool nog een contract tot de zomer van 2016. Bij The Reds had hij dit seizoen geen uitzicht op een basisplaats.