De leukste sporttweets van week 15

Tijdens de Olympische Winterspelen en de Paralympische Spelen van Sochi kon je op FOK!sport de leukste tweets van de dag vinden. We kregen er zoveel leuke reacties op dat we nu elke week de leukste sporttweets van de afgelopen week voor jullie op een rijtje zetten.

Na de vele valpartijen in de Ronde van Vlaanderen barstte op Twitter een discussie los. Bram Tankink reageerde op zijn Tankinks op de tweets van journalist Thijs Zonneveld:

Tennisser Robin Haase weet, naast hoe hij moet winnen, niet meer wat hij moet twitteren:

Stefan Groothuis at deze week bij zijn ouders, die speciaal voor Bokito een stukje vlees voor bij de maaltijd hadden laten maken:

De neutrale materiaalwagen in de vrouwenwedstrijd Energiewacht Tour had wel een heel dubieus kenteken..:

Skiester Erin Mielzynski kwam tijdens het autorijden vast te zitten in een grote modderplas. We hopen dat ze haar auto ondertussen weer los heeft weten te krijgen:

Joeri Verlinden deed deze week mee aan de Swim Cup in Eindhoven. De zwemmer is een poos uit de roulatie geweest nadat er hartritmestoornissen bij hem werden geconstateerd. Hij presteerde meteen goed door te voldoen aan de EK-limiet op de 100 meter vrije slag. Verlinden is nog maar amper vijf weken in training.

In Eindhoven was Verlinden de kamergenoot van Sebastiaan Verschuren en dat leverde de volgende tweets op:

De presidentiële sportclub uit Astana wilde even indruk maken op het Sportaccord. Dat is een conventie waar vrijwel alle internationale sportbonden bij elkaar komen.

Na de zinderende dartfinale van het gevecht Mulder vs. Mulder tijdens de Olympische Spelen bij de NOS wilde Yara van Kerkhof ook eens kijken hoe goed haar dartkwaliteiten zijn:

Waarna Ronald Mulder meteen antwoordde dat hij het ook al eens was overkomen:

Bram Tankink hoefde niet zo lang na te denken over zijn bandenkeuze voor Parijs-Roubaix:

Het bleek een goede keuze, want Tankink was te zien in de kopgroep van de wedstrijd:

Jeroen Stomphorst van de NOS was in Rotterdam voor de marathon en kwam daar Lee Towers tegen. Hij kon het niet laten om een zogenaamde selflee te maken:

Na de winst van Niki Terpstra in Parijs-Roubaix kon Thijs Zonneveld zijn beroemde tweet die hij tijdens de Olympische Spelen vaak gebruikte weer tevoren toveren:

En zo ziet die 'medaillespiegel' er dan uit:

David Millar deed ook mee in De Hel van het Noorden maar haalde bijna de finish niet. Hij stopte al na één rondje over de plaatselijke wielerbaan:

We sluiten deze week af met een beeld wat we misschien in de toekomst nog wel vaker zullen gaan zien. De assistent-trainer van Atlético Madrid, Mono Burgos, was in de wedstrijd tegen Getafe te zien met de Google Glass-bril op. Waarvoor hij de bril gebruikt is bij ons nog niet bekend.