[PL] Arsenal maakt einde aan slechte reeks

Arsenal heeft voor het eerst sinds een maand weer eens een wedstrijd in de Premier League gewonnen. De club van trainer Arsène Wenger kwam thuis tegen West Ham United knap terug van een 1-0 achterstand en zegevierde met 3-1. Arsenal was in de stand achterop geraakt door uit de laatste vier wedstrijden maar twee punten te pakken.

Matt Jarvis zette West Ham in het Emirates Stadium brutaal op voorsprong, maar nog voor rust trok Lukas Podolski de stand gelijk. Na de 2-1 van Olivier Giroud zorgde Podolski twaalf minuten voor tijd met zijn tweede goal van de avond voor de beslissing.

Arsenal klimt door de zege naar de vierde plaats in de Premier League en heeft nog volop zicht op plaatsing voor de Champions League. Nummer vijf Everton heeft echter wel minder verliespunten.