Özil hervat teamtraining bij Arsenal

Mesut Özil kan komend weekend mogelijk zijn rentree maken bij Arsenal. De Duitser is hersteld van een blessure. Özil speelde op 11 maart tegen Bayern München (1-1) zijn laatste duel voor The Gunners. Hij liep toen een hamstringblessure op. Woensdag trainde hij weer mee met zijn teamgenoten, zo liet de international via Facebook weten. "Het gaat goed en ik kijk er naar uit om snel weer te spelen."

Manager Arsène Wenger had eerder al laten weten dat Özil wellicht weer kan meedoen tegen Hull City. Arsenal gaat zondag op bezoek bij Hull, dat over een maand ook de tegenstander is in de finale van de FA Cup.

De terugkeer van Özil is een mooie meevaller voor Wenger, want zijn team strijdt tegen Everton om de vierde plek in de Premier League. Die geeft aan het einde van het seizoen recht op deelname aan de voorrondes van de Champions League.

Arsenal, dat dinsdagavond van West Ham United won (3-1), staat nu vierde met 67 punten. Everton heeft een punt minder, maar The Toffees komen woensdagavond nog in actie tegen Crystal Palace (thuis).