Guardiola: "Het is niet makkelijk voor ons"

Bayern München pakte zaterdag pas in de slotfase drie punten tegen Eintracht Braunschweig. Pep Guardiola beseft dat het woensdag beter moet. De Duitse Rekordmeister speelt dan in de halve finale van de Champions League tegen Real Madrid.

Als generale repetitie won Bayern zaterdag met 0-2 bij hekkensluiter Braunschweig. Beide goals, van Claudio Pizarro en Mario Mandzukic, vielen in het laatste kwartier. "Het is niet makkelijk voor ons, sinds we de titel hebben gewonnen", reageerde coach Guardiola volgens Sky Sports. "Maar ondanks dat het een moeilijke middag was, hebben we er hard voor gevochten."

"Braunschweig speelde met veel passie, dat maakte het voor ons lastig. Toch hadden we na de pauze meer controle over de wedstrijd en we hebben gewonnen, dus daar kunnen we blij mee zijn", ging Guardiola verder.

De Spanjaard erkent dat Bayern in Madrid woensdag beter voor de dag zal moeten komen. "We gaan de finale niet halen als we tegen een fantastisch team als Real niet goed voetballen." De return in de Allianz Arena is op dinsdag 29 april.