Napoli in shock na blessure Higuaín

SSC Napoli speelde zaterdagavond met 0-0 gelijk tegen Internazionale. Na afloop ging het echter vooral over de blessure van aanvaller Gonzalo Higuaín. Zowel Napoli als Inter kwam niet tot scoren tijdens de wedstrijd in Guiseppe Meazza.

Drie minuten voor tijd zat de wedstrijd er voor Higuaín al op, toen hij met een enkelblessure het veld moest verlaten. De grote vraag is of de Argentijn op tijd fit is voor de bekerfinale van volgende week.

Trainer Rafael Benítez was tegen Sky Sports sceptisch na afloop van het duel: "Higuaín had veel last van zijn enkel, er zat een flinke kneuzing op. We zullen de komende dagen moeten afwachten om te kijken hoe ernstig de blessures is."

Over de remise in Milaan was de coach redelijk tevreden. "Ik denk wel dat mijn team heeft gespeeld om te winnen. We hadden meer balbezit dan de tegenstander en we speelden bovendien tegen een sterke opponent."

"We hebben behoorlijk wat druk gezet en ik denk daarom ook dat we een prima resultaat hebben neergezet", vervolgt de Spaanse oefenmeester. "Maar aan de andere kant denk ik ook wel dat we hadden kunnen winnen."