[Ligue 1] Van der Wiel en PSG moeten nog week geduld hebben

Gregory van der Wiel is er met Paris Saint-Germain zondag nog niet in geslaagd titelprolongatie veilig te stellen. De ploeg van coach Laurent Blanc had aan een zege bij Sochaux genoeg, maar bleef steken op 1-1. Edinson Cavani bracht PSG met een schitterend doelpunt in de 24e minuut nog wel op het goede spoor, maar na rust gooide Thiago Silva met een eigen treffer roet in het eten. Van der Wiel speelde de gehele wedstrijd mee.

Ondanks de remise is de uitgangspositie van PSG nog altijd riant. Met nog drie speelronden te gaan bedraagt de voorsprong op achtervolger AS Monaco acht punten. De hoofdstedelingen kunnen volgende week in eigen stadion tegen Rennes de klus klaren en zo de vierde landstitel uit de historie veroveren.