Arda Turan: "Wij bereiken de finale"

Atlético Madrid-aanvaller Arda Turan heeft goede hoop op het bereiken van de Champions League-finale. De Turkse spits kent de kracht van zijn elftal. Atlético Madrid en Chelsea speelden afgelopen week met 0-0 gelijk in het Estadio Vicente Calderón. "Dat is geen voordeel en geen nadeel, gewoon een verse start", zegt Turan tegen Anadolu News Agency. "We zullen het zien."

"Wij zijn in elk geval een ploeg die vecht voor iedere bal, elke seconde van de wedstrijd. Dat is onze kracht en daar geloven we allemaal in", vervolgt de Turks international. "We hebben een gezamenlijke droom en dat is de finale van de Champions League. We geloven dat we die kunnen bereiken."

Met trainers als Diego Simeone en José Mourinho tegenover elkaar zal het waarschijnlijk weer uitdraaien op een tactisch steekspel. "Dat is wel de verwachting. Dit zijn wellicht tactisch gezien de beste trainers ter wereld. Een tactische strijd is dan normaal."

"Ik heb Mourinho erg hoog zitten. Zowel op het veld als daarbuiten. Maar wij hebben ook een heel speciale coach en wellicht verschalkt hij Mourinho wel. Ik heb er in ieder geval alle vertrouwen in."