Bayern-kamp: "Zwaktes bloot"

Bayern München kreeg dinsdagavond een ongenadig pak slaag van Real Madrid. De uitschakeling in de halve finale van de Champions League kwam hard aan. Voorzitter Karl-Heinz Rummenigge was enorm teleurgesteld na het verlies in de Allianz Arena.

"We hebben geen passie laten zien. Daarom konden we Real niet in de problemen brengen. Dat we tegendoelpunten uit dode spelmomenten kregen was erg ongelukkig", aldus de bestuurder tegen Sky.

"Na die twee goals was het gespeeld: Real zou naar de finale gaan", vervolgt de oud-international. "We moeten eerlijk zijn. Real Madrid is op dit moment een geweldig elftal. Onze zwaktes kwamen bloot te liggen. Onze aanval is uitgeschakeld en onze defensie kwam in de problemen."

Ook aanvoerder Philipp Lahm baalde enorm na het verlies. "Dit is een grote teleurstelling, want we wilden meer laten zien. Als het dan na twintig minuten al 0-2 staat, dan zakt de moed je in de schoenen. Die twee dode spelmomenten zijn heel zuur, maar dat is niet het enige dat fout ging."

"We hebben het voor rust tactisch niet slim gedaan. Het was een open wedstrijd en heel anders dan het eerste duel. Vandaag ging het veel meer op en neer en dat is niet onze manier van spelen. Real houdt daar juist van en dat was goed te zien."