Voetbalsters Wolfsburg winnen opnieuw CL

De voetbalsters van VfL Wolfsburg hebben donderdag hun titel in de Champions League geprolongeerd. De Duitse ploeg versloeg in Lissabon na een 0-2 achterstand het Zweedse Tyresö met 4-3. Martina Müller maakte tien minuten voor tijd de winnende goal.

Tyresö kwam in de eerste helft op een 2-0 voorsprong en leek in een zetel te zitten. Na rust sloeg Wolfsburg echter hard terug. Binnen acht minuten was het gelijk door goals van Alexandra Popp en Müller. De Braziliaanse ster Marta bracht met haar tweede goal Tyresö weer op voorsprong, maar uiteindelijk trok Wolfsburg aan het langste eind.

Vorig jaar won Wolfsburg het kampioenenbal door een kleine zege op Olympique Lyon. Zaterdag staat de finale van de Champions League voor mannen op het programma. Stadsgenoten Real Madrid en Atletico Madrid nemen het tegen elkaar op.