Honduras verliest ook tweede oefenduel

De voorbereiding van Honduras op het WK verloopt allesbehalve soepel. Het Midden-Amerikaanse land verloor zondag ook zijn tweede oefenduel. Israël was in Houston met 4-2 te sterk. Vorige week had Honduras al met 2-0 van Turkije verloren. Op het WK zit het land in een poule met Zwitserland, Ecuador en Frankrijk.

In Houston kwam Honduras na ruim een halfuur op achterstand via Eran Zahavi. Roger Espinoza trok de stand net na rust gelijk, maar vijf minuten later was er weer een Israëlische voorsprong. Maynor Figueroa maakte een eigen doelpunt. Omer Damari voerde de voorsprong op tot 3-1 en oud-De Graafschap-speler Gil Vermouth zorgde voor 4-1. Carlos Costly verzachtte de pijn voor Honduras nog enigszins.