Immers verlengt contract: "Een beloning"

Lex Immers heeft een nieuw contract ondertekend bij Feyenoord. De middenvelder kwam tot een akkoord met de club over een verbeterde verbintenis tot medio 2017. Immers (28) speelt sinds juli 2012 voor Feyenoord. De Hagenaar maakte twee jaar geleden de overstap van ADO Den Haag.

Na een moeizaam begin bewees Immers zijn waarde voor de Rotterdammers. De middenvelder scoorde in het voorbije seizoen twaalf goals in 33 competitieduels. "Ik zie dit contract als een beloning voor mijn prestaties, waar na een lastige start een stijgende lijn in zat. De waardering die ik van de club krijg, voelt heel goed voor mij. Feyenoord is de mooiste club van Nederland en ik ben blij dat ik hier langer kan blijven", zegt Immers op de clubsite van Feyenoord.

De oud-speler van ADO Den Haag kwam in zijn eerste seizoen in De Kuip ook tot twaalf doelpunten. Met Feyenoord komt Immers in augustus uit in de voorronde van de Champions League. Trainer Fred Rutten hoopt met zijn team het hoofdtoernooi te bereiken. Rutten volgt Ronald Koeman op in Rotterdam.

Vijf Feyenoorders zijn nog met het Nederlands elftal actief op het WK in Brazilië. "Het is geweldig wat Oranje momenteel presteert, boven alle verwachtingen. Ik heb veel bewondering voor de jongens van Feyenoord, ook zij doen het fantastisch", besluit Immers. Oranje speelt zondag in de achtste finale tegen Mexico.