Feyenoord verhuurt Lamprou aan Willem II

Kostas Lamprou verdedigt komend seizoen het doel van Willem II. De Tilburgse club en Feyenoord hebben dat bevestigd. 

"Vanwege de grote concurrentie bij Feyenoord, is er voor Kostas dit seizoen weinig uitzicht op speeltijd bij Feyenoord. Toch is het juist op zijn leeftijd heel belangrijk om veel speelminuten te maken en die kans krijgt hij bij Willem II", zegt technisch directeur Martin van Geel op de officiële website van Feyenoord.

Lamprou, die op zijn veertiende vanuit Griekenland naar Nederland kwam, werd eerder al eens verhuurd aan Excelsior. De 22-jarige doelman keepte twaalf duels in het seizoen 2012/13. Vorig seizoen kwam hij echter niet verder dan twee optredens.

De sluitpost is daarom blij dat hij een kans krijgt bij promovendus Willem II. "Ik heb een goed gevoel overgehouden aan de gesprekken die we hebben gevoerd. Ik hoop dat we er een mooi seizoen van kunnen maken en ik mezelf kan laten zien en verder kan ontwikkelen."

Bij Willem II zal Lamprou de concurrentiestrijd aangaan met David Meul en Mattijs Branderhorst. De Tricolores beginnen het seizoen in de Eredivisie op 10 augustus met een thuiswedstrijd tegen PSV.