Van Geel wil Clasie wel behouden

Na Daryl Janmaat, Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij vindt Martin van Geel het wel genoeg. Feyenoord hoopt Jordy Clasie te kunnen behouden. De drie genoemde verdedigers staan allen op de rand van een transfer na het succesvolle WK.

Feyenoords technisch directeur Martin van Geel hoopt dat deze internationals de enigen zijn die vertrekken, want eerder verliet ook Graziano Pellè de club al. "Wij denken dat het met Jordy zo’n vaart niet loopt. Bij hem ligt er minder druk op om te gaan. Hij is dik tevreden bij Feyenoord en wij willen hem absoluut niet kwijt", aluds Van Geel tegen De Telegraaf.

Onder de nieuwe trainer Fred Rutten kan Feyenoord dus gaan bouwen aan een nieuwe ploeg. Khalid Boulahrouz werd maandag al gecontracteerd. "We willen heel ver gaan om de rest van het team te behouden. We willen niet alleen een goed gevulde portemonnee hebben, waardoor we in no time financieel gezond zijn geworden, maar ook sportief presteren in de top van Nederland."

De club wil in elk geval nog een spits aan de selectie toe te voegen. "Dat willen we doen door de juiste toevoegingen te doen, maar ook weer door talenten in te passen. We houden vast aan ons beleid, wat ook blijkt uit de kansen die jongens als Joey Sleegers, Rick Karsdorp en Lucas Woudenberg in de voorbereiding weer krijgen."