Van Geel: "We laten ons niet verleiden"

Martin van Geel laat zich niet opjagen op weg naar de voorronde van de Champions League. De directeur van Feyenoord wil niet overhaast te werk gaan om de selectie te versterken. Feyenoord begint over dertien dagen aan de Champions League-campagne.

De Rotterdammers hopen zich via de voorrondes te plaatsen voor het hoofdtoernooi. Dat moet gebeuren zonder Oranje-internationals Daryl Janmaat en Bruno Martins Indi en topscorer Graziano Pellè. Janmaat (Newcastle United) en Pellè (Southampton) vertrokken naar de Engelse Premier League en Martins Indi gaat aan de slag bij FC Porto. Ook Stefan de Vrij lijkt te gaan vertrekken. De centrale verdediger speelde een uitstekend WK en wordt aan diverse topclubs gelinkt.

Druk
Met nog een kleine twee weken voor de Champions League-duels heeft Feyenoord met Khalid Boulahrouz en doelman Warner Hahn twee aanwinsten gepresenteerd. Technisch directeur Van Geel maakt zich geen zorgen over de samenstelling van de selectie en blijft geduldig.

"We laten ons niet verleiden om onder druk van de Champions League een beslissing te nemen", zegt Van Geel tegen Voetbal International. "Als het ons niet lukt de juiste mensen aan te trekken, doen we het gewoon met de spelers die we al hebben", aldus de bestuurder.