Massa hekelt GP2-jongens

Voor Williams-coureur Felipe Massa was vandaag de Grand Prix van Duitsland al na een paar honderd meter voorbij. De Braziliaan stuurde als derde de eerste bocht in, maar maakte enkele meters verderop een koprol nadat hij aangetikt was door McLaren-rijder Kevin Magnussen. Dit zorgde voor woede bij hem.

Massa: "Ik reed voor Magnussen, hij reed achter mij. De achterste man is er verantwoordelijk voor dit soort incidenten te voorkomen. Ik heb de beelden nog niet gezien, maar het is niet meer dan normaal dat de achterste partij op de rem trapt. Helaas zien we echter vaker dat jongens die net uit klassen als de GP2 komen dit soort incidenten niet weten te vermijden."

De raceleiding deed de aanrijding uiteindelijk af als een raceongeval. Massa zelf hield niets aan zijn buiteling over, terwijl Magnussen als negende eindigde. "Het zal er van buitenaf allicht enger hebben uitgezien dan dat het in de cockpit voelde. Ik ben oké, een echte klap bleef uit. Ik ben alleen hevig teleurgesteld. Ik ben opnieuw door een ander uit de race gereden."