Manchester United wint ook van AS Roma

Louis van Gaal heeft ook zijn tweede oefenwedstrijd als coach van Manchester United gewonnen. In Denver werd AS Roma met 3-2 verslagen. Voor rust scoorde Wayne Rooney twee keer en liet Juan Mata met een fraai lobje ook van zich spreken. In de tweede helft verraste Miralem Pjanić United-doelman Ben Amos door van eigen helft raak te schieten. Francesco Totti scoorde vervolgens uit een strafschop.

Eerder op de dag had Bayern München in de Telekom Cup in Hamburg na strafschoppen van Borussia Mönchengladbach gewonnen. Robert Lewandowski scoorde met een weergaloze lob uit stand en Franck Ribéry zorgde voor de 2-0. Twee strafschoppen later, beide benut door Max Kruse was het 2-2. Bayern nam daarna de strafschoppen beter.

In de finale van het toernooi treft Bayern VfL Wolfsburg. Die ploeg had ook penalty's nodig om van thuisploeg Hamburger SV te winnen. In negentig minuten was er namelijk niet gescoord: 0-0. Rafael van der Vaart leek voor HSV even te scoren, maar een ploeggenoot stond buitenspel.

Het doelpunt van Miralem Pjanić (AS Roma). (Bron: YouTube)