Real en Inter houden elkaar in evenwicht

Real Madrid heeft het eerste oefenduel in de Verenigde Staten gelijkgespeeld. Tegen Inter werd het 1-1. Real, dat getraind wordt door de Italiaan Carlo Ancelotti, verloor na de reguliere speeltijd de strafschoppen van Inter. Het oefenduel werd gespeeld in het kader van de Champions Cup.

Real speelde een goede eerste helft en bekroonde die met een schitterend doelpunt van Gareth Bale. Doelman Samir Handanovic stond als aan de grond genageld. Real behield het vele balbezit tijdens de tweede helft, maar kwam niet tot kansen.

Inter kwam via een strafschop langszij. Nemanja Vidic lokte slim een penalty uit. Mauro Icardi verschalkte Jesús Fernández met een Panenka. In de strafschoppenserie die daarop volgde misten Asier Illarramendi, Isco en Oscar Mascarell vanaf elf meter.

De wonderschone goal van Gareth Bale. (Bron: Vine)