Wijnaldum sluit transfer niet uit

Georginio Wijnaldum weet nog niet zeker of hij na de zomer nog wel voor PSV speelt. De middenvelder maakte indruk op het WK in Brazilië. Wijnaldum speelde zich in de basis van het Nederlands elftal en in het duel om de bronzen medaille scoorde hij tegen Brazilië.

Onlangs werd de speler al in verband gebracht met een transfer naar Napoli. Wijnaldum heeft bij PSV een contract tot en met komend seizoen. Vóór het WK waren PSV en de speler al akkoord over een nieuw contract, maar Wijnaldum benadrukt dat de handtekeningen nog niet zijn gezet. "We moeten de puntjes op de i zetten", zegt hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

"In voetbal valt toch niks uit te sluiten. Als er een mooie club komt, kan er ook iets gebeuren. Dat weet je nooit." De 23-jarige speler heeft nu drie seizoenen bij PSV achter de rug. Hij speelde in totaal 116 officiële duels.

Afgelopen seizoen kende Wijnaldum vanwege blessureleed een wat minder jaar. In de Eredivisie kwam hij niet verder dan elf optredens voor PSV. In de voorgaande twee seizoenen miste de Rotterdammer bij elkaar slechts drie wedstrijden.