Schaken baalt van directie Feyenoord

De clubleiding van Feyenoord heeft niet goed geanticipeerd op het vertrek van enkele basisspelers. Dat beweert vleugelaanvaller Ruben Schaken. Feyenoord liet deze week tegen Besiktas (1-2 nederlaag) zien dat het zeker nog niet klaar is voor het nieuwe seizoen in de Eredivisie.

De Rotterdammers zagen na het WK belangrijke spelers als Graziano Pellè, Daryl Janmaat, Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi weggaan. Volgens Schaken had de directie dat wel kunnen zien aankomen. "En dan kunnen we heel lang wachten op vervangers, maar dan zijn we misschien al uitgeschakeld voor Europees voetbal", aldus de buitenspeler in het Algemeen Dagblad.

"Natuurlijk weet ik dat die mensen goed werk hebben verricht", gaat de 32-jarige routinier verder. "Ze hebben de club weer gezond gemaakt. Maar wij willen het ook sportief ook een keer goed doen."

"Nu is er geld binnengestroomd, maar in de Champions League had de kassa ook wel gerinkeld." Feyenoord heeft woensdag in Istanbul een klein wonder nodig om alsnog de laatste voorronde van de Champions League te bereiken.