Van der Vaart hoorde nog niks van Redknapp

Rafael van der Vaart lijkt bij voorbaat geen 'nee' te zeggen tegen een terugkeer in de Premier League. De middenvelder reageerde op quotes van Harry Redknapp. Redknapp, de manager van Queens Park Rangers, werkte in het verleden met Van der Vaart samen bij Tottenham Hotspur.

De Engelsman liet zich ontvallen dat hij de spelmaker graag terug zou halen naar Londen. Inmiddels draagt de 109-voudig international de clubkleuren van Hamburger SV.

Van der Vaart zegt zelf dat er van een transfer nog lang geen sprake is. "Harry Redknapp heeft geen contact met mij gezocht, hij heeft me niet gebeld", zei de international tegen Bild. "In het voetbal weet je het nooit. Maar tot nu toe is er dus geen contact geweest."

Toch sluit Van der Vaart een transfer naar de Premier League niet helemaal uit. "Harry Redknapp en ik hadden bij Tottenham Hotspur een prima band met elkaar. Hij is echt een topmanager."

"Mijn vorm was toen ook heel goed. In mijn eerste jaar maakte ik twaalf competitiegoals en het jaar daarna zelfs dertien." Van der Vaart speelde met Tottenham Hotspur voor het eerst in de clubhistorie in de Champions League. De ploeg werd in de kwartfinales uitgeschakeld door Real Madrid.